Στην Nature’s Food θέλουμε τα προϊόντα μας να φτάσουν στην πόρτα σας σε άριστη κατάσταση. Για αυτό τον λόγο είμαστε υπερήφανοι για την παράδοση στο σπίτι σας με φορτηγά της εταιρίας με ελεγχόμενη θερμοκρασία από -18 έως -20 βαθμούς. Επίσης, όπου δεν μπορούμε να σας παραδώσουμε τα προϊόντα με τα φορτηγά μας τότε οι συνεργαζόμενες μεταφορικές αναλαμβάνουν να σας τα παραδώσουν με τις καλύτερες προϋποθέσεις χωρίς καθυστέρηση. Οι οδηγοί μας θα προσπαθήσουν να σας συναντήσουν κατά την παράδοση, ώστε η παραγγελία σας να παραδοθεί κατευθείαν έξω από την πόρτα σας. Σε περίπτωση που δεν θα είστε στον χώρο σας για να αποδεχτείτε την παράδοσή σας, βεβαιωθείτε ότι μας ενημερώνετε σχετικά. Σημαντική διευκρίνηση, κάνουμε παραδόσεις όπου δεν υπάρχουν συνεργαζόμενα σημεία πώλησης ή/και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το εκάστοτε συνεργαζόμενο κατάστημα. 

Αν έχετε απορίες σχετικά με την παράδοσή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο 211 770 1818 ή στο 215 501 7568 μεταξύ 9:30 π.μ. και 5:00 μ.μ.

Επίσης, προσφέρουμε σε όλους εσάς δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 35€ (ελάχιστη παραγγελία για να σας παραδώσουμε). Για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος οι τιμές ποικίλουν από 2,5€ έως 9€ το κιβώτιο κατόπιν συνεννόησης. Τα φορτηγά μας προσωρινά παραδίδουν τα προϊόντα μόνο εντός Αττικής και επισκέπτονται τις περισσότερες περιοχές από μία έως και τρεις φορές την εβδομάδα. Στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος από μία έως και δύο φορές την εβδομάδα.